Hope Fashion Show S/S 09

Hope har definitvt gjort en av de ljusaste och mest somriga kollektionerna i år; Korta jackor, shorts och kavaj är genomgående tillsammans med bomullsrockar i både ljusa och mörka färger. Som vanligt satsar Hope på en entonig färgskala med en eller flera mönster och accentfärger som sticker ut för vissa spjutspetsplagg; en sak är dock säker, Hope är en stor inspirationskälla för hur Sverige bör klä sig under våren/ sommaren 2009. 


Rikard

Kommentarer
Postat av: Felice

Uh, jag jobbade med den visningen faktiskt :) Står precis där de går in och ut :) Kommer du hit någon dag framöver? Om det inte blir t-shirt byte kan vi ju iaf dra en fika? Eller skulle du kunna tänka dig att byta Velour t-shirten mot min?Jag måste ju prova din först med så vi kanske kan ta det någon dag? Kram

2009-01-13 @ 21:51:02
URL: http://anderssonfelice.blogg.se/
Postat av: Felice

Åh, tack! Vad roligt att höra att du gillar den :) Tanken är väl att inte skriva så mycket, inte alltför personligt men ha fina bilder tagna med digitalkameran typ. Får se hur det går! Söndag skulle säkert funka, hör av dig när du vet vilken tid.. Ja, det blir väl enklast och fika här i lägenheten om du inte är väldigt sugen på byn? Kollar gärna närmare på Velour t-shirten! Den var ju väldigt läcker, men du tog en större storlek så jag vill bara kolla så det passar :) Vi hörs!

2009-01-13 @ 22:36:05
URL: http://anderssonfelice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

URL/Bloggadress:


Kommentar: