Mig själv

Ibland kan jag inte mer än förundras över mig själv. Totalt oväsentliga saker kan jag fundera extra länge på, komma in i universala tankebanor och komma fram till slutsatser ingen annan ens skulle tänka på.
En av mina favoritsysselsättningar på bussen nuförtiden är att gång på gång blanda spåren i min iPod, klicka, klicka och klicka fram till samma låt för att se vilken plats den hamnade på. Jag vet att jag är konstig.

Dagen, vars sysselsättning handlade om jobb på bokhandeln avslutades med VIP rea på Velour i Göteborg samt inhandlandet av en ypperligt vacker mörkblå kofta från Thomas Burberry på Solo; bilder kommer så småningom.

Rikard


Nyskapande

Jag och Ida har den avundsvärda gåvan att kunna umgås utan att göra något speciellt. För er som inte vet så är Ida, min allra bästa vän, konstnärsjäl in i benmärgen och alltid full av idéer, oftast surrealistiskt eftersom hon inte alltid har tllräckligt med tid för att förverkliga allt. Ikväll berättade hon för mig hur sugen hon var på att arbeta med döda djur och spets; visst, kan låta barbariskt, men hon hade tänkt sig överkörda (läs platta) djur (läs skulpturer) inklädda i symmetriska spets kreationer. Jag berättade för henne att det nog skulle kunna vara svårt att förverkliga, även om idén på alla plan känns nyskapande, knappast fräsch.

Nu beundrar jag det häftiga regnet utanför fönstret, imorgon börjar allvaret igen, bokhandeln hela veckan lång.

Rikard

Tredje gången gillt?

Okej, jag erkänner att jag har varit så otroligt dålig på att uppdatera min blogg på sistone,
men nu känner jag att det är dags för ännu ett försök, tredje gången gillt brukar det väl heta?

Rikard