Velourism

Jag kan inte sätta punkten på varför jag är så otroligt kär i höst/vinterkollektionen från Velour; men jag tror inte bara det beror på modellen. Jag har aldrig känt igen mig så otroligt mycket i en kollektion som jag gjort i denna samtidigt som den inte alls speglar den stil jag nu utvecklat och har. Jag tror att det är därför jag på vissa plan kan känna att jag inte hör hemma i min nuvarande stil eftersom jag innerst inne är en Velour-kille. Vad anbelangar mitt Acne intresse så tror jag att om Velour nu fortsätter i samma andra som höstens linjer så tror jag att mitt personliga tycke snart har konkurrerat ut både Acne och Fifth Avenue Shoe Repair ur garderoben och försett den med minimalistiska t-shirts, rutiga skjortor och ännu fler dragkedjor. Varför känns som att Velourismens kreativa sinnelag drabbar just mig nu, när jag lider av ekonomisk beslutsångest?




Rikard

Kommentarer
Postat av: Amir Akrouti

men hallå, mer bilder på dig!! :p

2008-10-26 @ 13:54:50
URL: http://gaybloggen.com
Postat av: Amir Akrouti

sv: jag kan lära dig, jag har mvg i det haha! tackar så jättemycket, är själv jättenöjd :D mjo jag duger på det, men den jag har nu har Spotlife gjort åt mig :) vad ska du jobba med då? tack detsamma btw =)

2008-10-26 @ 16:47:17
URL: http://gaybloggen.com
Postat av: hanna

hej.

din blogg är inte så pjåkig den heller. :) hum, jag pysslade rätt länge med den innan jag lyckades ändra den så minns inte såhär och det är svårt att förklara. men din är ju jättefin och behöver ingen ny design, tyckr inte jag iaf. :) för att kommentera ditt inlägg; man behöver unna sig ibland. ;D haha. go for it!

kram

2008-10-26 @ 22:07:00
URL: http://haanabanana.blogg.se/
Postat av: Linus

Rikard! Inget kan konkurrera ut Fifth Avenue Shoe Repair! Hehe.

2008-10-26 @ 22:09:51
URL: http://linusaxelsson.blogg.se/
Postat av: MH

Ja, jag är lessen! Hade mer än gärna gjort det om jag haft mer tid! Du verkar vara en trevlig person btw, du har inte msn? :)

2008-10-27 @ 00:06:15
URL: http://www.metrobloggen.se/mh
Postat av: MH

Du har blivit utsedd till "veckans blogg" i min blogg! Skulle du kunna maila en bild på dig till min hotmail/msn - [email protected]

2008-10-27 @ 00:54:56
URL: http://www.metrobloggen.se/mh

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

URL/Bloggadress:


Kommentar: