Fondhörna


Min kära mor har precis varit inne i mitt rum och efter två glas vin har hon ägnat sig åt att dra loss lite tapeter här och var i mitt rum medan jag sagt åt henne att låta bli. Iallafall så ska vi snart beställa tapeter från Svensk tenn så att vi kan sätta igång och snart få iordning på mitt rum. På tal om fondvägg så drog mamma fram mina gamla tapeter som jag hade när jag var yngre, ett par som hon själv faktiskt till största del gjorde själv med hjälp av stjärn-formar. Vi pratade också om jul, julklappar och om Tradera, min mors favoritsysselsättning. Glöm inte att lägga märke till en av mina två kungatavlor; bakgrunden till dessa är den lille rojalisten som spenderade mestadelen av sin tid i min kropp mellan elva och sexton, härliga tider! så vad tycker ni om min fondhörna?


Rikard

Kommentarer
Postat av: Jannica

Ja du, vad ska man säga... Fondvägg är ju iof jäkligt snyggt, men jag antar att du tänkt tapetsera om? Vad har du då tänkt dig för tapet/färg?

2008-11-05 @ 00:08:50
URL: http://lagerhult.blogg.se/
Postat av: Andy

Men du, det var ju en annorlunda tapet där bakom. Hmm...skulle det få se ut sådär i ett par år så ska du ser att din mor satt en ny trend ; )



Vad har ni tänkt att byta till för tapeter?

2008-11-06 @ 07:03:39
URL: http://abolin.se
Postat av: sebbe

Rikard. Älskar den tavlan.vivla la monarki... hehe

2008-11-06 @ 07:54:11
URL: http://fashionguy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

URL/Bloggadress:


Kommentar: