Balen

Nu inför den stundande balsäsongen så vet jag att det är många som har problem med vad det ska välja för klänning. Personligen föredrar jag tjejer som vågar gå sin egen väg och våga sticka ut lite. Det handlar inte alls om att man måste komma i neongrönt eller kortkort utan att man ska välja en klänning som gör alla andra avundsjuka. Jag tycker dock det är svårt att ge ett riktigt bra svar på vad man ska ha för balklänning. Jag har inte heller satt in mig i så mycket när det kommer till klänningar eftersom jag som så många andra killar kom och gick i frack. Men för att ge er tjejer något form av tips, så välj alltid en modell och en färg efter er egen kroppstyp och tycke. Det är ju ändå så att det är ni som ska känna er fina och trivas på baldagen.

För mitt eget tycke så måste jag säga att jag gillar tjejer som vågar bära en klännig som antingen är djupt urringad i ryggen, som har spännande detaljer som ett snygg liv eller en stor knyten rosett i sidan. Ett hett tips vore en långklänning med batik mönster! Var dock sparsam med allt som är extra tajt och extra kort.

Keira Knightley´s klänning utsågs nyligen till filmhistoriens vackraste.

image30

Rikard

Kommentarer
Postat av: Sebastian 'Sabbaa' Eriksson

hah, okey :)
detsamma =D

2008-03-22 @ 15:58:47
URL: http://sabbaa.blogg.se
Postat av: Ewie

det är alltid svårt att välja klänning, speciellt för de kostar som fasiken en riktigt snygg, vilken färg hade du tänkt dig då?

2008-03-22 @ 16:02:03
URL: http://ewiiie.blogg.se
Postat av: Johanna

klänningen är supervacker. svar; precis :) också är dom härligt geeky, gladpåsk

2008-03-22 @ 20:35:26
URL: http://mostwantedfashion.blogg.se
Postat av: Lovisa

Hon är så jäkla vacker!

2008-03-22 @ 21:04:27
URL: http://onemoretry.blogg.se
Postat av: Hanna

Vilken vacker klänning! Älskar färgen!

2008-03-23 @ 12:37:02
URL: http://Hannajoo.blogg.se
Postat av: frida h

gött att du rekommenderar batik. detta avskydda mönster! det är ju dock så att ma ALDRIG ALDRIG skall förakta något för å rätt person och i rätt utförande kan till och med silettoklack och spetsig tå bli hett.
bra rekommenderat med andra ord!

2008-03-23 @ 21:45:32
URL: http://fridahs.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

URL/Bloggadress:


Kommentar: