i-lands problem

Vi i Sverige har verkligen inget seriöst viktigt att störa oss på; i förra veckan blev det stort rabalder när nyhetsankaret Rikard Palm återvände från semestern med en mustasch. Tittarna ringde SVT och klagade över hur han såg ut, och fyrtiofem minuter senare lagom till halv åtta sändningen hade han rakat av alltihop och allt var frid och fröjd.

Det senaste i raden i-landsproblem hände en tvåbarsfamilj när det skulle åka ner och campa över midsommarhelgen i Varberg med en husvagn pappan hade fått köpa av sin arbetskamrat. De hade bokat en plats långt i förväg och såg fram emot semestern när de nekades inträde. Personalen uttryckte sig så som "Den vagnen är för ful för den här campingen" och hänvisade dem därifrån. Familjen blev så klart besvikna men mest arga och bestämde sig för att åka vidare, väl på en annan camping blev de också hänvisade därifrån på grund av vagnens skick och orutinerad personal. På tredje försöket så lyckades iallafall familjen få en plats på en camping, men semestern var till stor del redan förstörd på grund av bemötandet. Så dagens svenska i-landsproblem är nuförtiden att husvagnen man äger och vill semestra i är för ful för att få en plats i fina Varberg. Det är verkligen skamligt när veckorna senare då hela Varberg fylls av veteranbilar och veteranhusvagnar för Wheels & Wings är välkomna.

Rikard

Kommentarer
Postat av: Daniel

Typiska dårskap till campingproblem.

Å mustasch eller inte är nog verkligen ett viktigt problem i Sverige. Tänk på sant att folk orkar bry sig så mycket att de RINGER till redaktionen. Herregud vad vissa har liv.

2008-07-30 @ 19:00:37
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Livhan

Sv: Taack. :)

2008-07-30 @ 21:37:35
URL: http://amandalivh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

URL/Bloggadress:


Kommentar: