Armenia 12 points!

Jag har under ganska många år varit väldigt förtjust i Eurovision Song Contest, inte svenska Melodifestivalen utan den utländska. Detta intresse bottnar i mitt onödiga lärande av siffror och statistik som förföljer mig, jag har lätt för det helt enkelt. Därför är det inte så svårt för mig att lägga ihop 1+1 och samtidigt utse Armenien till vinnare av årets Eurovision Song Contest som kommer gå av stapeln i Belgrad den 24: e maj. Armeniens låt är skrämmande lik "My number one" med Helena Paparizou samtidigt som den blandats ihop med Sertab´s "Everyway that I can" och Ruslana´s "Wild Dances" Dessutom finns det goda grannar och vänner som kommer tilldela Armenien ett halvt harem av tolv-poängare. I vilket fall som helst så är låten riktigt bra, tycker jag i alla fall. Låter den inte som en ultimat vinnarlåt?

Sirusho - Qele qele
 

Rikard

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag börjar bli böjd att hålla med dig. Ju mer jag lyssnar på låten desto mer låter den som ESC-perfektion...

2008-04-12 @ 17:31:11
URL: http://divahisterya.blogg.se/
Postat av: Hajk

Asså äntligen nån som förstår om musik. jag lovar du har rätt jo mer man lysssnar på den desso mer vill man lyssna på den.

2008-04-13 @ 16:09:13
URL: http://armenien.blogg.se
Postat av: Kristoffer

Låten är riktigt bra faktiskt! :P
En av mina favoriter i årets tävling!

2008-04-13 @ 16:20:45
URL: http://kristofferfransson.blogg.se
Postat av: andreasanton

Saken är den at låten är jättecatchy.. Men när hon gjorde den live så föll det platt.. Hon måste ju förfan dansa lite.. Ingen show ingen vinst.. Men låten izz good!=)

2008-04-14 @ 09:00:13
URL: http://andreasanton.blogg.se
Postat av: andreasanton

haha joo men det var ju meningen med elena.. Då var det ju mellan 4 låtar som elena hade valt och så skulle folket välja vilken låt de tyckte var bäst. Hon kunde ju inte ha fantastisk show till varje låt.. Så istället valde de att göra scennumret till låten som skulle väljas! i det här fallet my number 1 ! ! !

2008-04-14 @ 15:10:24
URL: http://andreasanton.blogg.se
Postat av: andreasanton

jaha jag förstod det som att det var flera artister.. men jaja då hänger jag med =)...
Men kalomoira e ju ändå favvotippad i år ;)

2008-04-14 @ 23:47:38
URL: http://andreasanton.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

URL/Bloggadress:


Kommentar: